TraumaPet ophtal Ag oční kapky se stříbrem 10ml

Veterinární přípravek pro všechny druhy zvířat. Obsah: 10 ml Složení: Ringerův roztok Fresenius, hydroxypropylmethylcelulosaa, hyaluronát sodný, koloidní stříbro 20 µg v 1 ml očních kapek. Charakteristika: TraumaPet ophtal PLUS Ag je sterilní veterinární přípravek pro přirozenou a účinnou úlevu od suchých a podrážděn... více
197.52 Kč bez DPH
Skladem 1 ks
239 Kč
ks
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Kód: 079-16
EAN: 8594190231204
Popis a parametry
Recenze (0)

TraumaPet ophtal Ag oční kapky se stříbrem 10ml

Veterinární přípravek pro všechny druhy zvířat. Obsah: 10 ml

Složení: Ringerův roztok Fresenius, hydroxypropylmethylcelulosaa, hyaluronát sodný, koloidní stříbro 20 µg v 1 ml očních kapek.

Charakteristika: TraumaPet ophtal PLUS Ag je sterilní veterinární přípravek pro přirozenou a účinnou úlevu od suchých a podrážděných očí v důsledku pobytu zvířete v prašném prostředí, na ostrém slunci či za silného větru a při nedostatku slzného filmu (tzv. syndrom suchého oka). Přípravek neobsahuje konzervační látky, je dobře snášen a může být používán opakovaně dle potřeby. Účinky stříbra vůči mikroorganismům, houbám a plísním jsou obecně známé. Je proto vhodný i jako podpůrný prostředek při začínajících příznacích zánětlivých onemocnění oka a očního víčka, způsobených bakteriemi nebo kvasinkami nebo alergickým podrážděním. U zánětů smíšeného nebo nebakteriálního původu je účinek přípravku omezen.

Způsob použití: Pro zvlhčení, čištění nebo podporu hojení aplikujte opakovaně 2 až 5krát denně v množství 2 až 10 kapek podle velikosti zvířete. Kontraindikace nejsou známy. Možná alergie na stříbro je velmi vzácná.

Obsahuje hyaluronát sodný pro zajištění optimálního zvlhčení citlivého povrchu oka a hypromelózu (hydroxypropyl methylcelulózu), která na povrchu rohovky a spojivky vytváří dočasný ochranný film. Navíc kapky obsahují Ringerův roztok, který slouží jako pomocná látka, protože se jeho osmolarita blíží osmolaritě očních slz. Svým složením a obsahem zvlhčují povrch oka a napomáhají odstraňovat pocit "suchosti" očí a brání rozvoji infekcí.

Upozornění: Při zhoršení stavu, či použití bez odezvy, vyhledejte odborné ošetření u veterinárního lékaře a použití přípravku s ním konzultujte. Přípravek není náhradou veterinární péče a léčiv doporučených veterinárním lékařem.

Číslo šarže a doporučené datum spotřeby je uvedeno na obalu.

Skladování: Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Uchovávejte při 5-25°C. Minimální trvanlivost 2 roky od data výroby. Po 1. otevření spotřebujte do 28 dnů. Pouze pro zvířata!

Schváleno ÚSKVBL pod číslem: 107-20/C

Držitel rozhodnutí o schválení a výrobce: NanoComplex s.r.o., Mozartova 178/12, 77900 Olomouc, Česká republika www.traumapet.eu

Způsob použití Opakovaně (2 -5x denně) kapejte do postiženého oka. Množství záleží na velikosti zvířete (2-10 kapek) Přípravek je určen pro všechny druhy chovaných zvířat. Kontraindikace nejsou známé. Možná alergie na stříbro, která je velmi vzácná.

Produkt zatím nehodnocen

TraumaPet ophtal Ag oční kapky se stříbrem 10ml

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
' '
Opište kód z obrázku tak, jak jej vidíte
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
CHOVATELSKÉ POTŘEBY UNO
Malé Heraltice 28
74775 Velké Heraltice
Česká Republika
IČO: 61953741
DIČ: CZ7405265549